Premier League: To «Fergie Time» στη Λίβερπουλ, όπως και η κορυφή

Premier League: To «Fergie Time» στη Λίβερπουλ, όπως και η κορυφή

Η Λίβερπουλ με γκολ στις καθυστερήσεις βρέθηκε στην κορυφή, με τη Γιουνάιτεντ να... ταπεινώνεται στο Ολντ Τράφορντ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συνήθεια που έγινε… λατρεία για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε για ακόμα μια φορά μέσα στη σεζόν πίσω στο σκορ, όμως απέδειξε πως είναι η ομάδα των ανατροπών. Οι Reds επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας της Πάλας, πήραν το… δώρο της Αστον Βίλα και βρέθηκαν στο +1 από την Αρσεναλ.

Ο Σαλάχ πέτυχε το γκολ Νο 200, ενώ άλλο ένα ρεκόρ είναι πλέον στην κατοχή της Λίβερπουλ. Επί εποχής Σερ Αλεξ Φέργκιουσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν γνωστή για τα περιβόητα γκολ της στις καθυστερήσεις, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την ανατροπή στον έξτρα χρόνο στον τελικό της Βαρκελώνης κόντρα στη Μπάγερν το 1999, που της χάρισε το Champions League!

Το διάσημο «Fergie Time» συνδέθηκε απόλυτα με τους «Κόκκινους Διαβόλους», όμως η Λίβερπουλ άλλαξε την ιστορία. Με τον Ελιοτ να βρίσκει δίχτυα στο 90′ και να ολοκληρώνει την ανατροπή κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, οι Reds έφτασαν τα 43 γκολ στον έξτρα χρόνο στην Premier League. 

Η Αστον Βίλα… σόκαρε την Αρσεναλ και με τη νίκη της 1-0 εντός έδρας άφησε τους Λονδρέζους στη 2η θέση. Παράλληλα, η ομάδα του Εμερι έφτασε τις 15 σερί εντός έδρας νίκες -επίδοση ρεκόρ- και βρέθηκε στην 3η θέση της Premier League, δύο βαθμούς πίσω από τους Reds. 

H Γιουνάιτεντ, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι, προσγειώθηκε ανώμαλα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 από την Μπόρνμουθ. Πολύ κακή η εικόνα της Γιουνάιτεντ λίγο πριν αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ. Εχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και πλέον είναι στο -10. 

Τα αποτελέσματα

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 1-2

Μπράιτον – Μπέρνλι 1-1

Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 0-3

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 1-0

Γουλβς – Νότιγχαμ 1-1

Αστον Βίλα – Αρσεναλ 1-0

10/12
Εβερτον – Τσέλσι

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ

Λούτον – Μαν. Σίτι

Τότεναμ – Νιουκάστλ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή