LaLiga: Το stop στη «Βασίλισσα» και η ευκαιρία της Μπαρτσελόνα

LaLiga: Το stop στη «Βασίλισσα» και η ευκαιρία της Μπαρτσελόνα

Η Μπέτις έβαλε... φρένο στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) και η «Βασίλισσα» απειλείται από την Μπαρτσελόνα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τρομερά γκολ των Τζουντ Μπέλιγχαμ και Αϊτόρ Ρουιμπάλ διαμόρφωσαν το 1-1 ανάμεσα στην Μπέτις και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη δεύτερη να κινδυνεύει στο φινάλε με ήττα, αλλά και να πέσει από την κορυφή της La Liga.

Η «Βασίλισσα» έμεινε μόνη πρώτη στη La Liga, αλλά, εάν η εκπληκτική Τζιρόνα νικήσει σήμερα (22:00) την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, θα την αφήσει πίσω δύο βαθμούς. Εάν οι Μπλαουγκράνα φτάσουν στη νίκη, θα μειώσουν στο -2 την απόστασή τους από τους Μαδριλένους.

Ο Μπέλιγχαμ, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας παρέλαβε το «Golden Boy» ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής Κ21 του κόσμου, πέτυχε ένα τρομερό γκολ, φτάνοντας τα 16 τέρματα σε 18 παιχνίδια, ισοφαρίζοντας έναν άλλο Aγγλο πρώην παίκτη της «Βασίλισσας», τον Μάικλ Οουεν, ο οποίος βεβαίως είχε αυτά τα τέρματα σε 45 ματς.

Ωστόσο, το τρομερό σουτ του Ρουιμπάλ έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα, η Μπέτις άγγιξε εις διπλούν τη νίκη στο τέλος. Ο Ισκο, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Λούνιν, ο οποίος στην τελευταία φάση είχε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Σαντί Ριάντ.

Τα αποτελέσματα

Χετάφε – Βαλένθια 1-0

Αλαβές – Λας Πάλμας 0-1

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 0-3

Μαγιόρκα – Σεβίλλη 1-0

10/12

Ατλέτικο – Αλμερία

Γρανάδα – Αθλέτικ

Κάντιθ – Οσασούνα

Μπαρτσελόνα – Τζιρόνα

11/12

Βαγιεκάνο – Θέλτα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή