Serie A: Το πάρτι της Ιντερ και ο κίνδυνος απόλυσης του Πιόλι

Serie A: Το πάρτι της Ιντερ και ο κίνδυνος απόλυσης του Πιόλι

Η Ιντερ επέστρεψε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ενώ η Μίλαν βρέθηκε στο -9 από την κορυφή της Serie A.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο, η Ιντερ διέλυσε την Ουντινέζε επικρατώντας με 4-0. Οι Νερατζούρι παραμένουν στην 1η θέση και στο +2 από τη Γιουβέντους, αφήνοντας στο -9 πλέον τη Μίλαν, που νωρίτερα είχε ηττηθεί από την Αταλάντα.

Η Ιντερ έστησε πάρτι στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Η ομάδα του Ιντσάγκι, επί της ουσίας, χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά στο πρώτο μέρος για να διαλύσει τα όποια όνειρα των φιλοξενουμένων.

Στο 37’, ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Λαουτάρο. Στο 42’ ο Ντιμάρκο, με διαγώνιο σουτ, πέτυχε το 2-0 και δύο λεπτά μετά ο Τουράμ, από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 84’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

 

Η Αταλάντα πήρε δυο φορές το προβάδισμα στο Μπέργκαμο κόντρα στη Μίλαν με τον Λούκμαν, οι Ροσονέρι είχαν απαντήσεις, όμως στο 90+5′ ο Μουριέλ διαμόρφωσε το 3-2 με μαγικό τακουνάκι και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Στο -9 από την κορυφή η Μίλαν και στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκε ξανά ο Πιόλι. Δέχεται ξανά έντονη κριτική στα social media, με το #Pioliout να έχει επιστρέψει στο Twitter. Σε αυτές τις 15 αγωνιστικές, οι Ροσονέρι έχουν δεχθεί τα 13 από τα 25 γκολ σε Serie A και Champions League από το 60′ κι έπειτα…

 

Αποτελέσματα

Γιουβέντους – Νάπολι 1-0
Βερόνα – Λάτσιο 1-1
Αταλάντα – Μίλαν 3-2
Ιντερ – Ουντινέζε 4-0

10/12
Φροζινόνε – Τορίνο
Μόντσα- Τζένοα
Σαλερνιτάνα – Μπολόνια
Ρόμα – Φιορεντίνα

11/12
Εμπολι – Λέτσε
Κάλιαρι – Σασουόλο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή