Μέσι vs Ρονάλντο: Ετοιμοι για το Last Dance

Μέσι vs Ρονάλντο: Ετοιμοι για το Last Dance

Η Ιντερ Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει στις αρχές του χρόνου την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι πιθανότατα η τελευταία φορά που θα βρεθούν αντιμέωτωποι

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Last Dance» έχει αρχίσει. Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθούν ξανά – ίσως για τελευταία φορά – αντιμέτωποι στον χώρο όπου λατρεύτηκαν, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Παρότι η Ιντερ Μαϊάμι το είχε αρχικά διαψεύσει, πλέον έχει ανακοινωθεί επισήμως: η ομάδα από τη Φλόριντα θα βρεθεί στη Σαουδική Αραβία, στις αρχές του νέου έτους, για να πάρει μέρος στο Riyadh Season Cup, όπου θα βρεθεί αντίπαλη τόσο με την Αλ Νασρ του Πορτογάλου άσου, όσο και με την Αλ Χιλάλ. 

Το φιλικό Ιντερ Μαϊάμι – Αλ Νασρ είναι προγραμματισμένο για την 1η Φεβρουαρίου και είναι δεδομένο πως θα τραβήξει τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Μέσι και Κριστιάνο είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στις αρχές του 2023, στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, με τον Αργεντινό σταρ να φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Πορτογάλο το περιβραχιόνιο της ομάδας “All Stars” των Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή