Ο Κιελίνι κρέμασε τους επιδέσμους και είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο

Ο Κιελίνι κρέμασε τους επιδέσμους και είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοίνωσε το τέλος της μεγάλης καριέρας του με ένα συγκινητικό βίντεο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας σκληρός του ποδοσφαίρου, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο. Τίτλοι τέλους σε μια καριέρα γεμάτη από τίτλους, κορυφές και αμέτρητες αναμετρήσεις. 

«Ησουν το πιο όμορφο και έντονο ταξίδι της ζωής μου. Ησουν τα πάντα για μένα. Μαζί σου έκανα μία μοναδική και αξέχαστη διαδρομή. Τώρα όμως είναι η στιγμή να ανοίξω νέα κεφάλαια και να γράψω άλλες σημαντικές και ενθουσιώδεις σελίδες», έγραψε ο Ιταλός, απευθυνόμενος στο ποδόσφαιρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgio Chiellini (@giorgiochiellini)

Ο Κιελίνι ήταν βασικός παίκτης της ομάδας της Γιουβέντους, η οποία κέρδισε εννέα τίτλους στη Serie A στη σειρά από το 2011 έως το 2020. Πήρε πέντε κύπελλα και έφτασε στον τελικό του Champions League δύο φορές (2015, 2017) αλλά το τρόπαιο του «γλίστρησε» από τα χέρια του. Το 2022 αποφάσισε να αλλάξει ήπειρο και να μετακομίσει στο Λος Αντζελες όπου και έκλεισε την καριέρα του.

Η μεγαλύτερη στιγμή του ήταν το 2021, όταν ως αρχηγός οδήγησε την Ιταλία στην κορυφή της Ευρώπης. Ομαδικός με μαχητικό πνεύμα. Οι αμέτρητοι επίδεσμοι που χρειάστηκε να φορέσει παίζοντας ήταν «σήμα κατατεθέν».  

Είναι πολύ πιθανό ο Κιελίνι να πάρει πόστο στην αγαπημένη του Γιούβε και να ακολουθήσει τον αδερφό του, Κλαούντιο, που έχει θέση στη διοίκηση της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή