Στην UEFA η Μπάτσκα Τόπολα που απαιτεί οπαδούς της στο «Καραϊσκάκη»

Στην UEFA η Μπάτσκα Τόπολα που απαιτεί οπαδούς της στο «Καραϊσκάκη»

Ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού εάν δεν επιτραπεί η είσοδος στους 130 οπαδούς της που ταξιδεύουν στην Αθήνα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επιστολή της στην UEFA, η Μπάτσκα Τόπολα την ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί αύριο εναντίον του Ολυμπιακού εάν δεν επιτραπεί η είσοδος στο «Γ. Καραϊσκάκης» στους 130 οπαδούς της που ταξιδεύουν στην Αθήνα για τον αγώνα!

Σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ, πρόκειται VIP φιλάθλους – χορηγούς, οι οποίοι έχουν δαπανήσει για το ταξίδι 100 χιλ. ευρώ και θεωρούν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να τους απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο, όταν στο πρώτο παιχνίδι είχαν ακολουθήσει στη Σερβία τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του.

Στο δημοσίευμα των Σέρβων ασκείται κριτική για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την «ακατανόητη», αφού αφορμή για την τιμωρία αποτέλεσε ο τραυματισμός αστυνομικού σε επεισόδια που έγιναν στο πλαίσιο ενός ματς στο βόλεϊ, αλλά οι φίλαθλοι έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα όλων των αθλημάτων, πλην του ποδοσφαίρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή