Το ταξίδι συνεχίζεται για Ολυμπιακό, όχι για ΑΕΚ

Το ταξίδι συνεχίζεται για Ολυμπιακό, όχι για ΑΕΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πρόκριση και ένας ευρωπαϊκός αποκλεισμός ήταν ο απολογισμός των δύο τελευταίων ματς της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που… έσωσε την παρτίδα με την εύκολη νίκη του με 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα στο άδειο «Καραϊσκάκη», ενώ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποχαιρέτησε μετά τον ΠΑΟ και η ΑΕΚ που αν και πάλεψε έχασε με 3-1 από τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο θα συνέχιζαν στο Comference League (όπου πήγε ο Ολυμπιακός) ακόμα και με ισοπαλία.

Στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα από τους Σέρβους. Ο Ελ Κααμπί έκανε τ 1-0 στο 21’, ενώ ο Ποντένσε ακολούθησε με δύο γκολ στο 40’ και στο 42’. Ο Ρέτσος (46′) και Ελ Αραμπί (68′) πέτυχαν τα άλλα γκολ των «ερυθρολεύκων», ενώ για τους Σέρβους είχαν σκοράρει οι Τζάκοβιτς (48’) και Σίρκοβιτς (61’) για να διαμορφωθεί το τελικό 5-2.

Στο άλλο ματς: Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ 2-0.

Η τελική βαθμολογία: Γουέστ Χαμ 15, Φράιμπουργκ 12, Ολυμπιακός 7, Τόπολα 1.

Το ταξίδι συνεχίζεται για Ολυμπιακό, όχι για ΑΕΚ-1

Στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» η ΑΕΚ πάλεψε για ένα ημίχρονο απέναντι στον Αγιαξ, αλλά στο τέλος «υπέκυψε» και από τα δικά της ατομικά λάθη και γνώρισε την ήττα με 3-1 και τον αποκλεισμό. Ο Άκπομ άνοιξε το σκορ στο 5′, ο Λιβάι Γκαρσία απάντησε στο 11′ και ο Τέιλορ στο 20′ έκανε το 2-1. Η ΑΕΚ προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά οι Ολλανδοί έφτασαν στο 3-1 ξανά με τον Άκπομ, μετά και το λάθος του Αθανασιάδη, καθώς η μπάλα του έφυγε κάτω από τα χέρια.

Στο άλλο ματς: Μπράιτον – Μαρσέιγ 1-0.

Η τελική βαθμολογία: Μαρσέιγ Μπράιτον 13, Μαρσέιγ 11, Αγιαξ 5, ΑΕΚ 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή