Bundesliga: Αντιδράσεις με μπαλάκια και σοκολατένια νομίσματα για τις ιδιωτικές επενδύσεις

Bundesliga: Αντιδράσεις με μπαλάκια και σοκολατένια νομίσματα για τις ιδιωτικές επενδύσεις

Αντιδράσεις με μπαλάκια και σοκολατένια νομίσματα στη Bundesliga

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαζικές αντιδράσεις προκάλεσε στα γήπεδα της Γερμανίας η απόφαση της DFL να υποδεχθεί ιδιωτικές επενδύσεις στο γερμανικό ποδόσφαιρο, με τους οπαδούς να προχωρούν σε… συμβολικές διαμαρτυρίες.

Σθεναρή αντίσταση από το οπαδικό κίνημα της χώρας βρίσκει η απόφαση του οργανισμού του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη Γερμανία (DFL) να υποδεχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του επενδύσεις από ιδιώτες.

Συνολικά, 24 από τους 36 συλλόγους σε αυτές τις δύο κατηγορίες ψήφισαν υπέρ αυτής της πρότασης. Το σχέδιο που εγκρίθηκε τη Δευτέρα, θα προβλέπει, σύμφωνα με εκτιμήσεις, την πώληση λιγότερο από το 10% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για συνολικό ποσό που θα μπορούσε να φτάσει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Στους αγώνες με τους οποίους άρχισε η 15η αγωνιστική τηρήθηκε σιωπηλή διαμαρτυρία 12 λεπτών, ενώ στο Μπόχουμ – Ουνιόν οι οπαδοί της ομάδας του Βερολίνου πέταξαν μπαλάκια του τένις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα οι φίλοι των γηπεδούχων έκαναν κάτι διαφορετικό και πέταξαν σοκολατένια νομίσματα, εκδηλώνοντας με παραστατικό τρόπο την αντίθεσή τους με τα σχέδια της DFL.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT