Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία, ως ο «αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις» όλων των εποχών στη Google.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες, μπορεί να κατέκτησε την κορυφή του κόσμου ένα χρόνο πριν, ωστόσο δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη μηχανή αναζήτησης της Google… Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσελκύει τα βλέμματα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αθλητική προσωπικότητα.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας με 615 εκατ. ακόλουθους στα social media, έχει μια πολύ πλούσια καριέρα σε κάποιους από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους και ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Πορτογαλία. Ο 38χρονος πλέον επιθετικός που αγωνίζεται στην Αλ Νασρ κατάφερε να γράψει πάλι ιστορία και να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ!

Όπως έγινε γνωστό, ο CR7 είναι ο αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις στην ιστορία της google! Φυσικά, ήταν και ο πιο διάσημος για το 2023, αφού μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου είχε 199.4 εκατ. αναζητήσεις, αφήνοντας τον Νεϊμάρ δεύτερο με 140.9 εκατ., τον Μέσι τρίτο με 104.4 εκατ. αναζητήσεις και τέταρτο τον ΛεΜπρον Τζέιμς με 72.1 εκατ. αναζητήσεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή