Σούπερ Λιγκ 1: Ψάχνει απαντήσεις στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ 1: Ψάχνει απαντήσεις στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Νέα δοκιμασία των «πρασίνων» για τη ΣΛ1 με πολλές και σημαντικές απουσίες – Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Αρης υποδέχεται τη Λαμία.

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες αποστολές και… παγίδες κρύβει για τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λιγκ 1 και η 15η αγωνιστική (και τελευταία για το 2023) του πρωταθλήματος, που διεξάγεται σήμερα και αύριο σε δύο σκέλη. Επειτα από τις εκπλήξεις που είχαμε στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου με τις απώλειες βαθμών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ υπάρχει μπροστά ακόμη ένα ιδιαίτερο διήμερο που μπορεί να αλλάξει και πάλι τον… χάρτη της κορυφής.

Σε πιο δύσκολη θέση μοιάζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που απόψε δοκιμάζεται στο «Πανθεσσαλικό» με αντίπαλο τον Βόλο. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, και πιθανή νέα απώλεια θα φέρει αρκετές αναταράξεις στ’ αποδυτήρια, όπου ούτως ή άλλως ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτες γκρίνιες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το «τριφύλλι» έχει γνωρίσει δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος, ενώ είχε μόλις μία στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να διαχειριστεί την πρώτη σοβαρή κρίση από την ημέρα που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, η οποία θα γίνει σοβαρότερη αν δεν κερδίσει σήμερα στον Βόλο.

Οσον αφορά την αποστολή, ο Αϊτόρ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμπεριελήφθη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους διαθέσιμους παίκτες, ωστόσο θα απουσιάσουν οι Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς, Τσέριν, Τζούρισιτς, και βέβαια οι μόνιμοι απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Επίσης επιστρέφει ο Μλαντένοβιτς, που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Αρης υποδέχεται τη Λαμία. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από τη νίκη τους επί του ΟΦΗ, η οποία παρά το «φτωχό» 1-0 συνδυάστηκε από καλή εμφάνιση, και θέλουν να φτάσουν στο τρίποντο ώστε να μην απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από την πρώτη τετράδα. Η Λαμία, από την άλλη, μετράει ένα αρνητικό σερί αγώνων χωρίς νίκη (τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία), με το οποίο ουσιαστικά «γκρέμισε» το πολύ καλό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής: Σήμερα: Αρης – Λαμία, Βόλος – Παναθηναϊκός. Αύριο: ΠΑΣ – Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός – ΑΕΚ, ΟΦΗ – Αστέρας, Κηφισιά – ΠΑΟΚ, Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 32, ΑΕΚ 31, Παναθηναϊκός 31, Ολυμπιακός 31, Αρης 23, Αστέρας 17, Λαμία 16, ΟΦΗ 15, Ατρόμητος 15, Βόλος 14, Πανσερραϊκός 13, Κηφισιά 11, Παναιτωλικός 10, ΠΑΣ 8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT