Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο, εύκολο διπλό οι Μπακς

Εξαιρετικός ο Αντετοκούνμπο, εύκολο διπλό οι Μπακς

Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακοί στη Νέα Υορκη και επικράτησαν των Νικς με 130-111 για την 7η σερί νίκη τους. Πρώτος σκόρερ ο Giannis με 28 πόντους.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακοί λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν ανώτερη των Νικς από το ξεκίνημα και έτσι πήρε χαλαρό διπλό στο Madison Square Garden (111-130). Με αυτόν τον τρόπο, ανέβηκε στο 22-7 και πήρε την έβδομη σερί νίκη. Από την άλλη, η Νέα Υόρκη έπεσε στο 16-12. Τα… ελάφια είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού η μία νίκη διαδέχεται την άλλη. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός και μέτρησε 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Μίντλετον είχε 20 πόντους, ενώ ο Πόρτις είχε 23 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Λίλαρντ είχε 19 πόντους με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Μπίσλεϊ πρόσθεσε 19 πόντους με 5 τρίποντα.

Για την ομάδα της Νέας Υόρκης, ο Μπράνσον έκανε ματσάρα με 36 πόντους και 7 ασίστ. Ο Ραντλ άργησε να ξυπνήσει αλλά τελικά τελείωσε με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Χαρτενστάιν είχε 12 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή