Η Γουλβς «χάλασε τα Χριστούγεννα» της Τσέλσι, 2-1 στο Μολινό

Η Γουλβς «χάλασε τα Χριστούγεννα» της Τσέλσι, 2-1 στο Μολινό

Η Γουλβς είχε την ουσία, η Τσέλσι τις χαμένες ευκαιρίες και το 2-1 των «Λύκων» χάλασε τα Χριστούγεννα των Λονδρέζων

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική νίκη επί της Τσέλσι κατάφερε η Γουλβς, με τους «λύκους» να επικρατούν με 2-1 στο «Μολινό» και να συνεχίζουν δίχως ήττα εντό μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι Λονδρέζοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ «μοιραίος» αποδείχθηκε ο Στέρλινγκ που για χιλιοστά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει ο Ενκουνκού! 

Η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά, πίεσε, είχε φάσεις με τον Στέρλινγκ, αλλά όχι το γκολ. Η Γουλβς το πίστεψε και στο 51ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Επειτα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Σαράμπια, ο Λεμινά με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έδωσε ώθηση στην ομάδα του με τις αλλαγές, αλλά η Τσέλσι έχασε τα πάντα. Πρώτα το πλασέ του Κρίστοφερ Ενκουνκού εξουδετερώθηκε πάνω στη γραμμή και στη συνεχεία, ο Στέρλινγκ σούταρε διαγώνια, αλλά ο Ντόουσον πρόλαβε, πριν η μπάλα φτάσει στα δίχτυα. Ο Ντόχερτι έβαλε τέλος στα όνειρα των Μπλε, αφού πέτυχε το 2-0. Ο Ενκουνκού στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-1. 

Η Γουλβς βρέθηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας και στην ισοβαθμία με τους «μπλε», ενώ η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, εκτός έδρας, σε όλες τις διοργανώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή