Εντυπωσιακός ο Αντετοκούνμπο, εύκολα οι Μπακς – Το δώρο στον Βινίσιους

Εντυπωσιακός ο Αντετοκούνμπο, εύκολα οι Μπακς – Το δώρο στον Βινίσιους

Οι Μπακς (23-8) δεν είχαν πρόβλημα κόντρα στους Νετς (15-16), επικράτησαν με 144-122, με τον Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει 32 πόντους, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μία εντυπωσιακή βραδιά και βρέθηκε στο όριο ενός εντυπωσιακού triple double (32 π., 10 ριμπ., 8 ασίστ σε 30:27), με τον Κρις Μίντλετον να αποτελεί άξιο συμπαραστάτη (27 π., 10 ασίστ σε 31:41). Οι Νετς, προερχόμενοι από την επικράτηση απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς (σερί ηττών, 27) και ενώ ακολουθεί μία σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων, αποφάσισαν να ξεκουράσουν παίκτες, έτσι έπαιξαν χωρίς τους Σπένσερ Ντινγουίντι, Νικ Κλάξτον, Καμ Τζόνσον, ενώ ο Μπρίτζες έπαιξε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι Μπακς ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν ακόμα μία νίκη. 

Ο Κάμερον Πέιν είχε 18 πόντους, ο Μαλίκ Μπίσλεϊ 17 και ο Μπόμπι Πόρτις 14 για τους Μπακς (ο Λίλαρντ πέτυχε 12 πόντους σε 28:57 με 3/9 τρίποντα, 1/1 δίποντο, 1/1 βολή), ενώ για τους Νετς ο Τζέιλεν Γουίλσον μέτρησε 21 πόντους και ο Τρέντον Γουότφορντ 17.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-32, 59-66, 92-100, 122-144.

Τα είπε με τον Βινίσιους της Ρεάλ

Εναν ξεχωριστό φίλαθλο υποδέχθηκε το «Barclays Center», το γήπεδο των Νετς, καθώς ο Βινίσιους είδε από κοντά τον αγώνα με τους Μπακς και μετά το τέλος είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, και τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι των Νετς με τους Μπακς, πήρε ένα μοναδικό δώρο από τον ηγέτη των Μπακς. Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο αθλητές είχαν την ευκαιρία να τα πουν, με τον «Greek Freak» να του δωρίζει τη φανέλα και τα παπούτσια του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή