Ραλφ Σουμάχερ: «Η σύγχρονη ιατρική έχει βοηθήσει τον αδελφό μου Μίκαελ»

Ραλφ Σουμάχερ: «Η σύγχρονη ιατρική έχει βοηθήσει τον αδελφό μου Μίκαελ»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την αποφράδα ημέρα του πολύ σοβαρού ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στη Γαλλία, και ο αδελφός του, Ραλφ, δηλώνει σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι η πρόοδος της ιατροφαρμακευτικής επιστήμης έχει επιτρέψει στον ίδιο να συνεχίσει να μοιράζεται κάποια πράγματα με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

«Μου λείπει πολύ ο Μίκαελ που ήξερα», λέει ο επτά χρόνια μικρότερος αδελφός του θρυλικού πιλότου. «Η ζωή είναι άδικη μερικές φορές. Ο Μίκαελ ήταν πολλές φορές τυχερός στη ζωή του, μέχρι που συνέβη εκείνο το τραγικό ατύχημα. Ευτυχώς, η σύγχρονη ιατρική τού έχει επιτρέψει να κάνει κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα όχι όπως πριν», παραδέχεται ο Ραλφ Σουμάχερ, που πέρασε κι εκείνος από τις πίστες της F1.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο κατά τη διάρκεια κατάβασης στη Μεριμπέλ της Γαλλίας στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Εμεινε για πολύ καιρό σε κώμα, το 2014 αναφέρθηκε ότι είχε μείνει παράλυτος και καθηλωμένος σε αναπηρική πολυθρόνα, ενώ σήμερα παραμένει εν πολλοίς μυστήριο η καθημερινότητα του 54χρονου νικητή 91 γκραν πρι της Formula 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή