Serie A: Γκέλαρε στη Γένοβα η Ιντερ

Serie A: Γκέλαρε στη Γένοβα η Ιντερ

Η Τζένοα έβαλε φρένο στην Ιντερ, αφού απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1. Γκέλα και για τη Νάπολι, νίκες για Φιορεντίνα, Λάτσιο

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες, η Ιντερ στραβοπάτησε, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στη Γένοβα κόντρα στην Τζένοα. Πλέον, βρίσκεται στο +5 από τη Γιουβέντους, αλλά με ματς περισσότερο. Ο Αρναούτοβιτς άνοιξε το σκορ, ωστόσο, ο Ντραγκουσιν στο 45′ διαμόρφωσε το 1-1. 

Την τρίτη σερί νίκη της πήρε η Φιορεντίνα, επικρατώντας στο φινάλε με 1-0 της Τορίνο στο «Artemio Franchi», την ώρα που η Νάπολι «κόλλησε» στο 0-0 στο «Diego Maradona» απέναντι στη Μόντσα κι έχασε κι άλλο έδαφος για τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια», στα δύο ματς που άνοιξαν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A.

Το γκολ λύτρωσης για τους «Βιόλα» ήρθε στο 83′ με μια τρομερή κεφαλιά του Λούκα Ρανιέρι, ο οποίος έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων της «γκρανάτα» κι οδήγησε την ομάδα του στην τετράδα κι εντός των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Στον αντίποδα, η περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι «γκέλαρε» σε ακόμα ένα ματς, αδυνατώντας να βρει λύσεις απέναντι στη Μόντσα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχασαν και πέναλτι στο 68′, καθώς ο Μερέτ νίκησε τον Πεσίνα απ’ την άσπρη βούλα και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του. Στο 88′ αποβλήθηκε ο τεχνικός της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι.

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τη Λάτσιο, αφού επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Φροζινόνε και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σουλε, ωστόσο ο Καστεγιάνος ισοφάρισε και ο Ισακσεν έδωσε το προβάδισμα. Στο 84΄ο Πάτριτς διαμόρφωσε το 3-1.

Αποτελέσματα

Φιορεντίνα – Τορίνο 1-0

Νάπολι – Μόντσα 0-0

Τζένοα – Ιντερ 1-1

Λάτσιο – Φροζινόνε 3-1

Αταλάντα – Λέτσε 30/12

Κάλιαρι – Εμπολι 30/12

Ουντινέζε – Μπολόνια 30/12

Μίλαν – Σασουόλο 30/12

Βερόνα – Σαλερνιτάνα 30/12

Γιουβέντους – Ρόμα 30/12

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή