Φετφατζίδης: Πλησιάζει η επιστροφή του στον Αρη

Φετφατζίδης: Πλησιάζει η επιστροφή του στον Αρη

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Αρη βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται μια ανάσα από τον Αρη, καθώς φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και όλα δείχνουν πως το deal θα ολοκληρωθεί άμεσα. Ο 33χρονος εξτρέμ έμεινε εκτός αποστολής από τον επερχόμενο αγώνα του ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να λύσει και επίσημα το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα στην οποία ανήκει.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν βάσει προγράμματος τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Φετφατζίδης θα επιστρέψει έπειτα από μια τετραετία περίπου (με τον Αρη μέτρησε συνολικά επτά γκολ και 13 ασίστ σε 56 εμφανίσεις), όταν και είχε αφήσει την Ελλάδα για την Αλ Κορ του Κατάρ.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT