Ναδάλ: Επέστρεψε με νίκη έπειτα από 349 ημέρες απουσίας

Ναδάλ: Επέστρεψε με νίκη έπειτα από 349 ημέρες απουσίας

Εντυπωσιακός ο Ναδάλ, επικράτησε του Ντομινίκ Τιμ στο «Brisbane International»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι εδώ. Ο Ισπανός σταρ έναν χρόνο σχεδόν μετά το Australian Open, έπαιξε σε επίσημο παιχνίδι και πήρε εύκολα τη νίκη. Ο 37χρονος σταρ αποθεώθηκε στο «Brisbane International» και έπειτα από 349 ημέρες απουσίας έδειξε πως είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά. Στην πρεμιέρα του τουρνουά επικράτησε εύκολα του Τιμ με 2-0 σετ (7-5, 6-1). Ηταν ένα σοβαρό τεστ για τον Ισπανό, ο οποίος έδινε το πρώτο ματς έπειτα από την επέμβαση στο αριστερό του ισχίο. Ο κάτοχος 22 Grand Slams δεν κινδύνεψε στο σερβίς του, αντίθετα έκανε 3 break για να προκριθεί σε 89 λεπτά αγώνα.

Φορτισμένος ο Ναδάλ

«Σήμερα βιώνω μια πολύ συναισθηματική στιγμή γιατί προέρχομαι από έναν από τους δυσκολότερους χρόνους της καριέρας μου, δίχως αμφιβολία. Είχα τη δυνατότητα να επιστρέψω ύστερα από έναν χρόνο και να παίξω μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό. Ολη η ομάδα μου και η οικογένειά μου ήταν εκεί για μένα κάθε μέρα τον τελευταίο χρόνο» τόνισε ο Ναδάλ, ο οποίος στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζέισον Κούμπλερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT