Ετοιμη για ακόμη μία διάκριση η εθνική πόλο

Ετοιμη για ακόμη μία διάκριση η εθνική πόλο

Για την Κροατία ταξιδεύει σήμερα η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, η οποία μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα ρίχνεται στη «μάχη» για άλλο ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την Κροατία ταξιδεύει σήμερα η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, η οποία μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα ρίχνεται στη «μάχη» για άλλο ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (4-16/1).

Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία η Εθνική δεν έχει κερδίσει μετάλλιο, σε αντίθεση με Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και World League, αφού η 4η θέση είναι το «ταβάνι» της.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε Ζάγκρεμπ και Ντουμπρόβνικ, ενώ για τον Β΄ όμιλο αντίπαλοι της Εθνικής μας –που θεωρείται από τα φαβορί για μια θέση στο βάθρο– θα είναι οι Ουγγαρία (4/1, 20.00), Ιταλία (6/1, 20.00) και Γεωργία (8/1, 18.00).

Στη 15μελή αποστολή, κεντρικό πρόσωπο αποτελεί ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο όγδοο Ευρωπαϊκό της καριέρας του, ενώ οι Δερβίσης και Βλαχόπουλος ακολουθούν με την έκτη συμμετοχή τους.

Τους διεθνείς του Θοδωρή Βλάχου επισκέφθηκε χθες στην τελευταία τους προπόνηση ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ενώ στη συνέχεια έπραξε το ίδιο και με τις γυναίκες που μετέχουν στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό (5-13/1) στο Αϊντχόφεν, με αντιπάλους τις Ουγγαρία (5/1, 21.30), Κροατία (6/1, 17.00) και Ολλανδία (7/1, 19.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT