Εξαιρετική η Σάκκαρη – Στα προημιτελικά του United Cup η Ελλάδα

Εξαιρετική η Σάκκαρη – Στα προημιτελικά του United Cup η Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Λέιλα Φερνάντες και με 2-0 σετ (7-6, 6-3) έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 2-0 (7-6, 6-3) τη Λέιλα Φερνάντεζ και έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε τη σκυτάλη από τον Στέφανο Τσιτσιπά και χάρισε την πρόκριση στη χώρα μας. Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο δεύτερο σετ να χάνει με 1-3, τελικά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 6-3. 

«Είναι καταπληκτικό μετά απ’ όσα περάσαμε να παίζουμε στο Σίδνεϊ μπροστά σε τόσους Ελληνες. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από εμένα και την ομάδα. Νομίζω ότι το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Είπα στον εαυτό μου να κάνω το παιχνίδι μου και να μη με ενδιαφέρει τι γίνεται στην απέναντι πλευρά. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να παίξω αυτό το παιχνίδι στο ξεκίνημα της χρονιάς» τόνισε η Σάκκαρη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή