Ηττα και βαρύ κλίμα στον Ολυμπιακό

Ηττα και βαρύ κλίμα στον Ολυμπιακό

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2024 ο Ολυμπιακός

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2024 ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν χθες ισχυρό χαστούκι από την εκπληκτική Λαμία, η οποία πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της επικράτησε με 1-0, κάνοντας ακόμη πιο βαρύ το κλίμα την ομάδα του Καρβαλιάλ, που προερχόταν από το 0-0 στο Περιστέρι. Μόλις στο 4ο λεπτό από τον Σλίβκα με σουτ εντός περιοχής, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 12΄ και στο 37΄ με τον Ακούνια, με τον Πασχαλάκη να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και έφτασε κοντά στην ισοφάριση αρχικά με τον Μασούρα στο 48΄, ενώ στο 50ό λεπτό απώλεσε την πιο σημαντική ευκαιρία του, όταν ο Φορτούνης από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ανατροπή από Αστέρα

Μία από τις πιο επικές νίκες του πέτυχε ο Αστέρας, που επικράτησε με 3-2 του Αρη στην Τρίπολη, με ολική μάλιστα ανατροπή. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, με πέναλτι του Μορόν (8΄) και τον Σουλεϊμάνοφ (14΄), όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μπουν στο ματς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Μιριτέλο. Ο ίδιος ισοφάρισε σε 2-2 στο 52΄, ενώ ο Μουνάφο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 61ο λεπτό.

Η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα σε δύο γήπεδα. Η αυλαία ανοίγει το απόγευμα στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, ενώ λίγη ώρα αργότερα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κηφισιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT