Νικήτρια στο… θρίλερ η Ιντερ, 2-1 τη Βερόνα

Νικήτρια στο… θρίλερ η Ιντερ, 2-1 τη Βερόνα

Η Ιντερ... φλέρταρε έντονα με την γκέλα στο «Μεάτσα», ωστόσο επικράτησε 2-1 της Βερόνα και βρέθηκε στο +5 από τη Γιουβέντους. Εχασαν πέναλτι στο 90’+10 οι φιλοξενούμενοι.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιντερ ήταν κάκιστη, αλλά ταυτόχρονα και τυχερή, αφού πέτυχε το γκολ της νίκης (2-1) στις καθυστερήσεις, ενώ η Βερόνα έχασε πέναλτι στο 90’+10′. Οι Νερατζούρι βρέθηκαν στο +5 από τη Γιουβέντους, αλλά με ματς περισσότερο. 

Μόλις στο 13′ η Ιντερ άνοιξε το σκορ με υπέροχο τελείωμα του Λαουτάρο. Η Βερόνα άντεξε την πίεση και στο 74′ ο Τομάς Ανρί, ένα λεπτό μετά την είσοδό του, πέτυχε το 1-1. Οι Νερατζούρι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στις καθυστερήσεις βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Στο 93′ ο Φρατέσι πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Τσαλχάνογλου και την επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ κι από κοντά πέτυχε το γκολ της λύτρωσης.

Δύο λεπτά μετά η Βερόνα έμεινε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες ο Λάζοβιτς, που ζητούσε επιθετικό φάουλ του Μπαστόνι στη φάση του 2-1.

Στο 99′ ο διαιτητής, μετά την εξέταση του VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι για το μαρκάρισμα του Νταρμιάν στον Μανιάνι. Ωστόσο, ο Ανρί έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή