Ελλάδα- Ιταλία 8-15: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα

Ελλάδα- Ιταλία 8-15: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα

Η εθνική ομάδα ανδρών ήταν κάκιστη απέναντι στην Ιταλία, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να γνωρίζει την ήττα με 15-8 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική ομάδα ήταν αγνώριστη προς το χειρότερο και η Ιταλία δεν συγχώρησε λάθη, επικρατώντας με 15-8 στο ντέρμπι του Β’ ομίλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες τη Δευτέρα (8/1, 18:00), με αντίπαλο την αδύναμη Γεωργία, έχασε όμως κάθε πιθανότητα για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο και θα πρέπει να περιμένει τον αγώνα των Ατζούρι με την Ουγγαρία, για να μάθει αν θα πάρει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά.

Η ομάδα του Βλάχου ήταν πολύ κακή σε άμυνα και επίθεση, δέχθηκε πέντε γκολ από τον Εντοάρντο Ντι Σόμα μέσα σε οκτώ αγωνιστικά λεπτά.

Χαρακτηριστικό στατιστικό του αγώνα, η διαφορά των επιθέσεων με παίκτη παραπάνω (4/15 η εθνική, 8/10 η Ιταλία). Θυμίζουμε, πως εκτός πλάνων ήταν ο Παπαναστασίου λόγω τιμωρίας. 

  • Η εθνική είχε 4/15 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι και 2 γκολ από την περιφέρεια
  • Η Ιταλία είχε 8/10 με παίκτη παραπάνω, 2 γκολ από την περιφέρεια, 1 από θέση φουνταριστού και 4 στην κόντρα.
  • Αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Ντι Σόμα, 5΄48΄΄ πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν ο Βελότο (4΄50΄΄ πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου) και ο Σκουμπάκης (4΄20΄΄ πριν τη λήξη της αναμέτρησης).

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 2, Φουντούλης, Καλογερόπουλος, Γκίλλας, Αργυρόπουλος, Αλαφραγκής, Κάκαρης 2, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος
ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Κοντέμι, Μαρτζιάλι 1, Φοντέλι 2, Βελότο, Ρεντζούτο, Ετσενίκε 3, Πρεσούτι, Μπρούνι 1, Ντι Σόμα 5, Ντόλτσε 1, Νικόζια

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή