Ο Αρης «γκρέμισε» τον ΠΑΟΚ από την κορυφή

Ο Αρης «γκρέμισε» τον ΠΑΟΚ από την κορυφή

Ο Αρης πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ και τον άφησε εκτός κορυφής

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στα κίτρινα! Με τα γκολ του Σουλεϊμάνοφ και του Σαβέριο ο Άρης επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ και τον… γκρέμισε από την κορυφή. 

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι, δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να απειλήσει και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ ήταν δυσλειτουργικός στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ανούσιος από τα άκρα.

Επειτα από ένα κακό α’ μέρος, ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 46′ με τον Σουλεϊμάνοφ άνοιξε το σκορ. Στο 59ο λεπτό ο Σαβέριο σημείωσε το 2-0 για τους «κίτρινους».

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου απέκτησε ενέργεια με την είσοδο του Γιάννη Κωνσταντέλια στο παιχνίδι, μείωσε με τον Μπάμπα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, την πρώτη έπειτα από σχεδόν δυόμισι μήνες και από ένα αήττητο έντεκα αγώνων.

Αρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (90+5 Ροζ), Τζούρασεκ (81’ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (81’ Παναγίδης), Μορόν (90+5 Φεράρι)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (66’ Σάστρε), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (66’ Σβαμπ), Οντζόεφ, Ντεσπότοφ (66’ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (55’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT