ΟΦΗ – Λαμία 1-1: Μοιρασιά στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – Λαμία 1-1: Μοιρασιά στο Ηράκλειο

Ισόπαλος 1-1 εντός έδρας με τη Λαμία αναδείχθηκε ο ΟΦΗ, ο οποίος έμεινε δέκατο σερί ματς χωρίς νίκη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Λαμίας, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Οι Κρητικοί έμειναν χωρίς νίκη για 10ο σερί παιχνίδι (4 ισοπαλίες, 6 ήττες), έχοντας πάρει για τελευταία φορά το «τρίποντο» στις 2 Οκτωβρίου, στο 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Στον αντίποδα η Λαμία, πήρε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα και έμεινε σε απόσταση… βολής απ’ τον 6ο Αστέρα Τρίπολης. 

Η φιλοξενούμενη μπήκε πολύ δυνατά και αιφνιδίασε απόλυτα τον ΟΦΗ, παίρνοντας «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με ωραίο τελείωμα του Ακούνια. Οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν και ισοφάρισαν στο 37′. Ο Νέιρα κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα διαμορφώνοντας το 1-1. Οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές μέχρι το τέλος, αλλά καμία δεν βρήκε το πολυπόθητο τέρμα. 

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγέγος, Μπάκιτς, Τοράλ (73’ Αποστολάκης), Νέιρα (56’ Ντίκο), Μοσκέρα (62’ Ριέρα), Λουίζ Φελίπε (73’ Γκλάζερ).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ, Τσιλούλης (61’ Τόσιτς), Τζανδάρης (81’ Μούλα), Νούνιες (61’ Στάνκο), Σλίβκα, Ακούνια (61’ Μάλτσι), Μαρτίνες (46’ Σίντκλεϊ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή