Τσιμίκας: Επιστρέφει στις προπονήσεις στα τέλη Γενάρη

Τσιμίκας: Επιστρέφει στις προπονήσεις στα τέλη Γενάρη

Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς, αποκάλυψε πως ο Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα στις προπονήσεις της Λίβερπουλ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχάριστα νέα τόσο για τη Λίβερπουλ όσο και για την Εθνική μας, αφού ο Κώστας Τσιμίκας επιστρέφει στη δράση πιο νωρίς απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς αποκάλυψε πως ο διεθνής αριστερός μπακ στο τέλος του μήνα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας των Reds, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Η αποθεραπεία του Τσιμίκα προχωρά ιδανικά και έτσι η τεχνική ηγεσία ελπίζει πως ο «Τσίμι» θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί τον Φεβρουάριο. Ο Κώστας Τσιμίκας θα είναι ετοιμοπόλεμος και για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στα μέσα Μαρτίου κόντρα στο Καζακστάν (21/3), που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητές της για πρόκριση στο Euro.

Την ελπίδα έδειξε να… συμμερίζεται και ο ίδιος ο διεθνής μπακ. Ο Τσιμίκας πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του από προπόνηση στο «AXA» και τη συνόδευσε με την ατάκα: «Δεν έμεινε πολύ τώρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT