Παρί: Ο Κελαϊφί έστειλε μήνυμα παραμονής στον Μπαπέ

Παρί: Ο Κελαϊφί έστειλε μήνυμα παραμονής στον Μπαπέ

O Κελαϊφί έστειλε μήνυμα παραμονής στον Μπαπέ, τονίζοντας πως το καλύτερο μέρος για τον 25χρονο είναι το Παρίσι

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… σίριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ άρχισε νωρίς, αφού από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να μιλήσει με οποιονδήποτε μνηστήρα. Θα παραμείνει στην Παρί, θα πάει στη Μαδρίτη ή επιθυμεί ένα φουλ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το αγγλικό; Πάντως, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έστειλε το δικό του μήνυμα παραμονής στον 25χρονο σταρ. 

«Εχουμε μια εξαιρετική σχέση, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Δεν θα κρύψω ότι θέλω να τον κρατήσω στην ομάδα. Είμαι σίγουρος, γιατί το καλύτερο μέρος για εκείνον είναι το Παρίσι, ως Γάλλος παίκτης, ως αρχηγός της εθνικής ομάδας. Εχει τη φιλοδοξία να κάνει σπουδαία πράγματα με την Παρί. Εχουμε όλα όσα χρειάζεται: έναν φανταστικό προπονητή με τον οποίο υπάρχει σχέση λατρείας, το καλύτερο προπονητικό κέντρο στον κόσμο, μια μεγάλη ομάδα. Εχουμε τα πάντα» τόνισε ο Κελαϊφί.

Παράλληλα, η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» δημοσίευσε ρεπορτάζ για την υπόθεση της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας μία νέα διάσταση στο θέμα, αφού υπογραμμίζει πως οι Μαδριλένοι έχουν αλλάξει στάση και δεν «καίγονται» πλέον για την απόκτησή του. Η αντίστροφη μέτρηση πάντως άρχισε για το μέλλον του 25χρονου.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή