Πινγκ πονγκ: Εκπληκτικός πόντος στην ελληνική Α1 (βίντεο)

Πινγκ πονγκ: Εκπληκτικός πόντος στην ελληνική Α1 (βίντεο)

Το σόου του –πρώην νούμερο 1 στον κόσμο– Ντιμίτρι Οβτσάροφ και η φάση της χρονιάς

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι, έτσι κι αλλιώς, ένα θεαματικό άθλημα και ο τεράστιος Ντιμίτρι Οβτσάροφ, που κοσμεί φέτος την ελληνική Α1, προσφέρει απλόχερα ξεχωριστές στιγμές στο κοινό με τα χτυπήματά του. 

Την περασμένη Κυριακή 07/01, στον αγώνα εναντίον του Αρη Νικαίας, ο άσος του Ολυμπιακού με τις κορυφαίες παγκόσμιες διακρίσεις είχε… έμπνευση ν’ απομακρυνθεί από το τραπέζι και να χαρίσει, μαζί με τον εξαιρετικό Ελληνα αντίπαλό του, Σταύρο Βρεττάκο, ίσως και τον πόντο της χρονιάς.

Ηταν το ματς μπολ στην αναμέτρηση. Ο Γερμανός Ολυμπιονίκης σερβίρει και αμέσως δείχνει ότι θέλει να μετατρέψει τον επίλογο σε… σόου. Δίνει ύψος στην μπάλα, ο αθλητής του Αρη Νίκαιας καταλαβαίνει την… τάση και μετέχει κατευθείαν με τη δική του ποιότητα στην προσφορά θεάματος.

Κάνει διαδοχικά καρφιά, ο Οβτσάροφ τα γυρίζει με λόμπες ακόμα και βγαίνοντας από τα παραβάν και μετά επιστρέφει εντός και καρφώνει ο ίδιος. Ηταν ένας καταπληκτικός, ένας τρομερός πόντος με την υπογραφή του πρωταθλητή Ευρώπης και κατόχου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκανε μάλιστα και η Ευρωπαϊκή Ενωση του αθλήματος (ETTU) σχετική ανάρτηση στα δικά της social media. Εκθείασε τον Ντίμα (όπως είναι το παρατσούκλι του) και σχολίασε ότι… άλλαξαν παράμετροι του παιχνιδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT