Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Πρόκριση με σφραγίδα Κωνσταντέλια

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Πρόκριση με σφραγίδα Κωνσταντέλια

Το εντυπωσιακό γκολ του Κωνσταντέλια «σφράγισε» την εύκολη πρόκριση του ΠΑΟΚ με το τελικό εκτός έδρας 2-0 επί του Βόλου - Με τον Πανσερραϊκό στα προημιτελικά

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και τον Γιάννη Κωνσταντέλια σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και προκρίθηκε για 49η φορά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (1-0 το ματς της Τούμπας).

Έτσι, απέναντι στον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία ο «Δικέφαλος» θα διεκδικήσει για 36η φορά το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Στο 17′, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναπτύχθηκε ωραία και ο Κωνσταντέλιας με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας ευκαιρία στο 67’ με το σουτ του Κόμπα, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 73΄ ο «Δικέφαλος» σφράγισε τη νίκη.

Ο Σάστρε γύρισε την μπάλα προς την περιοχή και ο Σβαμπ με πλασέ πέτυχε το 2-0.

 

Βολός (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (62’ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71’ Λούνα), Τρουιγιέ (81’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (62’ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46’ Μωραΐτης).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71’ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ (71’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (71’ Τάισον), Μπράντον (78’ Τζίμας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT