ΑΕΚ – Αρης 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί και η πρόκριση στη Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ – Αρης 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί και η πρόκριση στη Θεσσαλονίκη

ΑΕΚ και Αρης έμειναν στο 0-0 και πλέον ο επαναληπτικός του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα κρίνει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα ανοικτά ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη εβδομάδα μετά τη λευκή ισοπαλία στην OPAP Arena. Η ΑΕΚ, που παρουσιάστηκε με επτά αλλαγές σε σχέση με τους «11» που ξεκίνησαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν ήταν ουσιαστική. Στον αντίποδα, ο Αρης απείλησε με τον Μορόν, ενώ ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός, αφού κράτησε μακριά από την εστία του την Ενωση. 

 

Στο β΄ μέρος η ΑΕΚ μπήκε με στόχο να πιέσει από νωρίς και στο 48΄ το μακρινό σουτ του Πόνσε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουέστα. Γρήγορα, όμως, η ομάδα του Ακη Μάντζιου ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 68΄ «άγγιξε» το γκολ με το πλασέ του Μορόν. Στο 74΄ ο Αθανασιάδης έκανε σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ μετά το αριστερό βολέ του Ζιλ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη Θεσσαλονίκη. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (46΄ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Σιμάνσκι, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (60΄ Αμραμπατ), Τσούμπερ (60΄ Αραούχο), Πισάρο (69΄ Φερνάντες), Πόνσε (60΄ Γκαρσία)

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζιλ (77΄ Φετφατζίδης), Τζούρασεκ (72΄ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (55΄ Παναγίδης), Μορόν (77΄ Ζαμόρα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT