«Κοχλάζει» η κορυφή της Σούπερ Λιγκ 1

«Κοχλάζει» η κορυφή της Σούπερ Λιγκ 1

Αγωνιστική που θα φέρει νέες ισορροπίες και ίσως ανατροπές στα υψηλά «πατώματα»

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το παιχνίδι που όπως και πέρυσι διαμόρφωσε τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η Σούπερ Λιγκ 1. Η ΑΕΚ υποδέχεται στην «OPAP Arena» τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι που κλέβει την παράσταση στη 18η αγωνιστική, γνωρίζοντας πως αν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, πρέπει να κάμψει την αντίσταση του πιο βασικού διεκδικητή του τίτλου.

Ευρισκόμενοι στο -2 από τους «πράσινους», οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα επιδιώξουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στην κανονική διάρκεια, πιάνοντας για πρώτη φορά φέτος την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σιντιμπέ θα είναι στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού και έτσι πλην των τεσσάρων διεθνών (Χατζησαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Ζίνι), που μετέχουν με τις εθνικές τους σε Ασιατικό Κύπελλο και Κόπα Αφρικα, θα είναι σε θέση να κάνει τις επιλογές που θέλει.

Ο Παναθηναϊκός (νοκ άουτ ο Τζούριτσιτς με θλάση) ύστερα από δύο αγωνιστικές που είδε τον ΠΑΟΚ να κάνει κατάληψη της κορυφής επέστρεψε εκεί και δεν θέλει να δει να τον προσπερνούν οι δύο «δικέφαλοι».

Ο ΠΑΟ δοκιμάζει τις αντοχές του στην «OPAP Arena» – Τον προσπερνούν με νίκες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Λίγα 24ωρα μετά το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου η νίκη δεν ήρθε, στο «τριφύλλι» γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα καθώς με «διπλό» όχι μόνο θα ξεφύγουν στο +5 από την Ενωση, αλλά θα πετύχουν το πρώτο μεγάλο φετινό τρίποντο σε ένα ντέρμπι, κάτι που θα τους δώσει και την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, κόντρα στους ουραγούς ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις ήττες στα ντέρμπι με Αρη και ΑΕΚ αντιστοίχως. Η αγωνιστική ξεκινάει σήμερα στο Περιστέρι, όπου ο αήττητος επί οκτώ σερί αγωνιστικές Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ, που αγνοεί τη νίκη από τις 2 Οκτωβρίου, όταν και είχε νικήσει με 2-0 την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα τη 18ης αγωνιστικής: Σήμερα: Ατρόμητος – ΟΦΗ (19.00), Λαμία – Πανσερραϊκός (20.00). Αύριο: Παναιτωλικός – Αρης (15.00), Κηφισιά – Ολυμπιακός (17.00), Αστέρας Τρ. – Βόλος (17.30), ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20.30), ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (20.30).

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 40, ΑΕΚ 38, ΠΑΟΚ 38, Ολυμπιακός 32, Αρης 27, Αστέρας Τρ. 23, Ατρόμητος 22, Λαμία 21, ΟΦΗ 16, Πανσερραϊκός 15, Παναιτωλικός 14, Βόλος 14, ΠΑΣ Γιάννινα 12, Κηφισιά 12. (Ο Ολυμπιακός έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή