Εντυπωσιακή η Ιντερ, διέλυσε τη Μόντσα με 5-1

Εντυπωσιακή η Ιντερ, διέλυσε τη Μόντσα με 5-1

Η Ιντερ διέλυσε με 5-1 τη Μόντσα εκτός έδρας και βρέθηκε στο +5 από τη Γιούβε αλλά με ματς περισσότερο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιντερ πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, αν και αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να αγχωθεί. Οι Νερατζούρι ήταν εντυπωσιακοί. Διέλυσαν τη Μόντσα με 5-1 εκτός έδρας και βρέθηκαν στο +5 από τη Γιούβε, αλλά με ματς περισσότερο.

Ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ, ο Λαουτάρο πέτυχε το 2-0, ενώ ο Τσαλχάνογλου σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα. Ο Πεσίνα μείωσε, αλλά Λαουτάρο και Τουράμ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ιντερ. 

 

Επιστροφή στις νίκες με… αγχωτικό τρόπο για τη Νάπολι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έμειναν πίσω στο σκορ από την ουραγό Σαλερνιτάνα στο ντέρμπι της Καμπανίας στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», όμως χάρη σε γκολ του Ραχμάνι στο 90+6′ έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1. Επιστροφή στις νίκες για τους Παρτενοπέι μετά από τρεις αγωνιστικές με δυο ήττες και μια ισοπαλία. Στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς οι φιλοξενούμενοι.

 

Τζένοα και Τορίνο «κόλλησαν» στο μηδέν στη Γένοβα και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν κι άλλο στις ευρωπαϊκές θέσεις της Serie A. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες, αμφότερες οι ομάδες έμοιαζαν δεν ρίσκαραν για κάτι περισσότερο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή