Ολυμπιακός – Κολοσσός 71-52: Πάτησε γκάζι στο τέλος…

Ολυμπιακός – Κολοσσός 71-52: Πάτησε γκάζι στο τέλος…

Ο Ολυμπιακός βρήκε εμπόδια για 25 λεπτά, αλλά η εξαιρετική απόδοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ (18π., 15ρ.) ήταν η λύση για τη νίκη 71-52 κόντρα στον Κολοσσό. - Δύσκολα ο Φαλ με Μακάμπι

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός έπειτα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χρειάστηκε να πατήσει το πόδι δυνατά στο γκάζι για να νικήσει τον Κολοσσό με 71-52 και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Μακάμπι (18/01).

Οι απουσίες των Φαλ και Πετρούσεφ λόγω ενοχλήσεων (ΜακΚίσικ, Σίκμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής) περιόρισαν τις λύσεις στη ρακέτα, ωστόσο έδωσαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες. 

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ στη σεζόν όσον αφορά το σκοράρισμα.

Ειδικότερα, οι Πειραιώτες σκόραραν μόλις 27 πόντους και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 27-32, έχοντας πολύ κακή απόδοση στην επίθεσή τους. Με μόλις 5/17 δίποντα και 3/12 τρίποντα, 8 ασίστ δεν μπόρεσαν κάτι περισσότερο. 

Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε. Ο Ολυμπιακός βελτίωσε την παραγωγικότητά του (23π.), είχε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, όμως ο Κολοσσός παρέμεινε κοντά στο σκορ, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 50-44. 

Στην τελευταία περίοδο οι Πειραιώτες με Πίτερς και Μιλουτίνοφ να κάνουν ό,τι θέλουν άνοιξαν τη διαφορά. 

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1), Γουίλιαμς-Γκος 2, Κάαναν 10 (3), Λούντζης, Λαρεντζάκης 6 (2), Μήτρου-Λονγκ 3 (1), Πάπας, Παπανικολάου 5, Μπραζντέικις 7, Πίτερς 15, Μιλουτίνοβ 18, Τανούλης.

Κολοσσός (Κούρο Σεγκούρα): Γκάουντλοκ 14 (1), Ουτόμι, Μπράικοβιτς 6, Παπαγιάννης, Πετρόπουλος 9 (2), Χατζηνικόλας, Μπιλλής 2, Καμαριανός, Σίτου 8, Παπαδάκης, Πόλεϊ 3 (1), Περάντες 10 (1).

Δύσκολα ο Φαλ με Μακάμπι, προλαβαίνει ο Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου δίχως τους Μουσταφά Φαλ και Φίλιπ Πετρούσεφ αφού ο Γάλλος σέντερ έχει μία ενόχληση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος ενώ ο Σέρβος έναν μυϊκό σπασμό στους προσαγωγούς και αμφότεροι έμειναν εκτός.

«Αυτή τη στιγμή πιο πιθανό είναι να παίξει ο Πετρούσεφ. Για τον Φαλ είναι πολύ αμφίβολο, αύριο θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα. Αλλά έχει ένα θέμα, έπαιξε τραυματίας και στα δυο παιχνίδια, είχε πόνο και στα δυο παιχνίδια στην Ισπανία. Οπότε μένει να δούμε πώς θα είμαστε, αύριο θα ξέρουμε περισσότερα», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή