Ντε Ρόσι, ο διάδοχος του Μουρίνιο στη Ρόμα

Ντε Ρόσι, ο διάδοχος του Μουρίνιο στη Ρόμα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τη Ρόμα και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, αυτή τη φορά ως προπονητής

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εποχή Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη Ρόμα! Λίγες ώρες μετά την αιφνιδιαστική απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο, οι Τζιαλορόσι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του «θρύλου» της ομάδας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός της ΣΠΑΛ συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με τις δύο πλευρές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους σε περίπτωση φυσικά που ο σύλλογος καταφέρει να δείξει θετικά στοιχεία. 

Ο Ντε Ρόσι ήταν την περασμένη σεζόν προπονητής της ΣΠΑΛ για 17 παιχνίδια, ενώ υπήρξε και ένας εκ των βοηθών του Μαντσίνι στο Euro2020, το οποίο κατέκτησε η Ιταλία επικρατώντας της Αγγλίας στη διαδικασία των πέναλτι. 

«Γνωρίζαμε τον άρρηκτο δεσμό που ενώνει τον Ντανιέλε με τον σύλλογο, αλλά ο ενθουσιασμός με τον οποίο αποδέχθηκε αμέσως αυτή την πρόκληση για τους επόμενους μήνες μας έπεισε περαιτέρω για την ικανότητά του να λειτουργεί ως οδηγός για τους παίκτες. Καλώς ήρθες σπίτι, Ντανιέλε» τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή