Με άνετη επικράτηση στους «8» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος

Με άνετη επικράτηση στους «8» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ήταν εντυπωσιακός, επικράτησε 4-0 της ΑΕΛ, προκρίθηκε στους «8» και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι νίκησαν εύκολα την ΑΕΛ με 4-0 στη ρεβάνς του Περιστερίου και με συνολικό σκορ 4-1, προκρίθηκαν στους «8», όπου θα περιμένουν σε διπλά ματς τον νικητή που θα προκύψει απ’ το μεγάλο «ζευγάρι» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Θυμίζουμε πως στην προημιτελική φάση βρίσκονται ήδη ο ΠΑΟΚ και ο Πανσερραϊκός.

Ο Τριμμάτης στο 39’ άνοιξε το σκορ, ο Αντζιέλσκι με πέναλτι στο 49’ σημείωσε το 2-0, ο Τσακμάκης στο 84’ πέτυχε το 3-0 και ο Βέργος στο 90’+2′ διαμόρφωσε το 4-0. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΛ μετά την αποβολή του Κώστα Παπαγεωργίου στο 56’.

Η ομάδα του Περιστερίου παραμένει αήττητη για 13 σερί ματς, επί των ημερών του Σάσα Ιλιτς στον πάγκο της.

Ατρόμητος (Σάσα Ιλιτς): Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (73’ Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Κούεν (67’ Κούντε), Τριμμάτης (81′ Βαλέντσια), Αντζιέλσκι (73’ Βέργος), Βρακάς (67’ Ντιρκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (64’ Αντράντα), Μαυριάς (85’ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου, Ογκμποε (63’ Στίνα), Ουατάρα (63’ Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63’ Γ. Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT