Australian Open: Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Australian Open: Πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη υπέπεσε σε πολλά λάθη και ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από την Ελίνα Αβανεσιάν στον 2ο γύρο του Australian Open

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πορεία στο φετινό Australian Open ήταν σύντομη για τη Μαρία Σάκκαρη.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια (Νο 8 στην παγκόσμια κατάταξη) μπορεί να βρέθηκε εύκολα στον δεύτερο γύρο, όμως εκεί τα πολλά λάθη έφεραν την ήττα με 6-4, 6-4 από το Νο 74 της κατάταξης, Ελίνα Αβανεσιάν. H Ρωσίδα ήταν αποτελεσματική στην άμυνα, ενώ η Σάκκαρη δεν είχε υπομονή και με 43 αβίαστα λάθη στο ματς έμεινε εκτός συνέχειας.

Η 21χρονη Ρωσίδα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και αιφνιδίασε την Σάκκαρη χάρη στο δυνατό πρώτο σερβίς της. Μάλιστα, η Αβανεσιάν έκανε δύο break στο πρώτο σετ και έφτασε στην επικράτηση με 6-4 μέσα σε 50 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πίεσε την αντίπαλό της προσπαθώντας να φθάσει στην ισοφάριση, όμως εκείνη ήταν εξαιρετική στην άμυνα και διατήρησε την αυτοσυγκέντρωσή της, κάτι που έφερε το 3-1.

Η αντεπίθεση της Σάκκαρη δεν είχε αποτέλεσμα και το 6-4 έδωσε στη Ρωσίδα μια από τις μεγαλύτερες νίκες στη μέχρι τώρα καριέρα της, ενώ την έστειλε στον 3ο γύρο του τουρνουά για να συναντήσει τη Μάρτα Κόστιουκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή