Η ξεχωριστή ιστορία αγάπης του Νόβακ Τζόκοβιτς με ένα δέντρο

Η ξεχωριστή ιστορία αγάπης του Νόβακ Τζόκοβιτς με ένα δέντρο

Τα τελευταία 15 χρόνια, ο νούμερο 1 τενίστας στον κόσμο φροντίζει να επισκέπτεται ένα συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά που βρίσκεται στη Μελβούρνη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να μην έχει εισπράξει την καθολική αγάπη του αυστραλιανού κοινού που παρακολουθεί τένις, όμως αυτό δεν πτοεί τον νούμερο 1 τενίστα στον κόσμο από το να μοιραστεί μια δική του ιδιαίτερη «ιστορία αγάπης» που ανέπτυξε στη Μελβούρνη και τη δύναμη που του έδωσε στη διάρκεια των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων. 

Συγκεκριμένα, ο «Νόλε», μετά την αναμέτρησή του με τον Αλεξέι Ποπίριν χθες το βράδυ, μίλησε για ένα συγκεκριμένο σημείο στους κήπους της Μελβούρνης το οποίο φροντίζει να επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται στην πόλη. 

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο δέντρο με το οποίο κατά κάποιον τρόπο έχω αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση τα τελευταία 15 χρόνια», απάντησε ο Τζόκοβιτς ερωτηθείς για τον λόγο των συχνών επισκέψεών του στον κήπο. 

@eurosport “I got connected with that 𝐭𝐫𝐞𝐞. 𝑰 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒍𝒊𝒌𝒆𝒅 𝒊𝒕.” 💚 Novak Djokovic speaks on his ‘special relationship’ with the trees in the Melbourne botanical gardens 🌳🇦🇺 #AusOpen #tennis #djokovic ♬ original sound – Eurosport

«Λατρεύω κάθε γωνία αυτού του μέρος. Είναι ένας απίστευτος θησαυρός για τη Μελβούρνη η παρουσία ενός πάρκου στην καρδιά της πόλης», συμπλήρωσε ο σπουδαίος αθλητής, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε: «Εχω συνδεθεί με αυτό το δέντρο. Απλώς μου άρεσε. Μου άρεσαν οι ρίζες, τα κλαδιά του, τα πάντα». 

Ο Τζόκοβιτς εξήγησε ότι η παρουσία του εκεί τον βοηθά να αυτοσυγκεντρώνεται και να παραμένει προσγειωμένος. Μάλιστα, φρόντισε να μην αποκαλύψει την τοποθεσία του δέντρου για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του.

Το 2016 ο κορυφαίος τενίστας είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του δίπλα στο αγαπημένο του δέντρο γράφοντας: «Αυτό το δέντρο υπάρχει για πολύ καιρό, πολύ παραπάνω από τον καθένα μας. Φανταστείτε πόση ενέργεια και σοφία κουβαλά». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή