Στην Ιταλία για τη Μίλαν οι Σαουδάραβες

Στην Ιταλία για τη Μίλαν οι Σαουδάραβες

Στην Ιταλία για διαπραγματεύσεις βρίσκεται επενδυτικό fund της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο σχεδιάζει την αγορά των Ροσονέρι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σαουδική Αραβία φλερτάρει με τη Serie A και ειδικότερα με τη Μίλαν.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζέρι Καρντινάλε, έχει καταστήσει σαφές πως θα ήταν κάτι παραπάνω από ανοιχτός στο ενδεχόμενο να βρεθεί επιχειρηματικός… συμπαίκτης, ώστε οι Ροσονέρι να παρουσιαστούν πιο ισχυροί.

Το PIF ωστόσο –το σαουδαραβικό επενδυτικό fund που χρηματοδοτεί τις Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ, Αλ Ιτιχάντ και Αλ Αχλί– επιθυμεί να πραγματοποιήσει είσοδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η Μίλαν φαίνεται να αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον. 

Οπως μετέδωσε η Repubblica, ήδη στην Ιταλία βρίσκεται μια αποστολή η οποία θα έχει διαπραγματεύσεις με τον Καρντινάλε με σκοπό να τον πείσει για την εξαγορά των Ροσονέρι.

Το ενδιαφέρον είχε γνωστοποιηθεί και πριν από λίγο καιρό, ωστόσο οι Σαουδάραβες εμφανίζονται πλέον πανέτοιμοι για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και όχι απλά ενός μόνο μέρους τους.

Προς το παρόν πάντως, αυτή είναι και η βασική τους διαφορά, αφού ο Αμερικανός δεν είναι σίγουρος πως επιθυμεί να βγάλει στο σφυρί παραπάνω από το 50% του συλλόγου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT