Γιατί ο Κλοπ κάλεσε τον Ερικσον να αναλάβει τα ηνία της Λίβερπουλ «για μία μέρα»

Γιατί ο Κλοπ κάλεσε τον Ερικσον να αναλάβει τα ηνία της Λίβερπουλ «για μία μέρα»

Ένα από τα όνειρα του Σουηδού προπονητή, ο οποίος γνωστοποίησε προ ημερών πως πάσχει από καρκίνο και δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, ήταν να προπονήσει τη Λίβερπουλ.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκ προκάλεσε στον κόσμο του ποδοσφαίρου η πρόσφατη αποκάλυψη του Σβεν Γκόραν Έρικσον πως πάσχει από καρκίνο που είναι ανέφικτο να χειρουργηθεί και πως έχει λίγο χρόνο ζωής.

Ένα από τα όνειρα του Σουηδού προπονητή ήταν να προπονήσει τη Λίβερπουλ, μια ομάδα της οποίας είναι φίλαθλος.

Μετά τους οπαδούς των «κόκκινων», οι οποίοι έδειξαν την επιθυμία τους να πραγματοποιήσουν το όνειρο του Έρικσον, το ίδιο έκανε και ο Γερμανός προπονητής του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ:

«Πρώτη φορά άκουσα για τον θαυμασμό και την αγάπη του για τη Λίβερπουλ και ότι ήταν οπαδός σε όλη του τη ζωή», είπε ο Κλοπ.

«Είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να καθίσει στη θέση μου, στο το γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα αν θέλει, κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να τον καλωσορίσω εδώ και να του δείξω τα πάντα και πώς αναπτύχθηκε αυτός ο υπέροχος σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε ο Γερμανός προπονητής.

Ο αγγλικός Τύπος υποστηρίζει ότι υπάρχει πιθανότητα ο Έρικσον να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ένα θρυλικό παλαιμάχων με τον Άγιαξ, που θα γίνει στις 23 Μαρτίου.
«Μπορεί να έρθει εδώ και να περάσει υπέροχες ώρες, είμαι σίγουρος», κατέληξε ο Κλοπ.

Προ ημερών, ο διεθνής Σουηδός προπονητής αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο και ότι έχει ένα χρόνο ζωής «στην καλύτερη περίπτωση». 

Μιλώντας στο σουηδικό ραδιόφωνο P1, ο 75χρονος προπονητής δήλωσε πως «θα αντισταθεί όσο περισσότερο μπορεί». «Εχω μια ασθένεια που είναι σοβαρή. Στην καλύτερη περίπτωση ένα χρόνο, στη χειρότερη έχω πολύ λιγότερο. Είναι αδύνατο να πω ακριβώς, οπότε είναι καλύτερα να μην το σκέφτομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή