Λαμία – Κηφισιά 4-1: Επιβλητική νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Φθιώτιδας

Λαμία – Κηφισιά 4-1: Επιβλητική νίκη με ανατροπή για την ομάδα της Φθιώτιδας

Η Λαμία επικράτησε με 4-1 επί της Κηφισιάς στο «Αθανάσιος Διάκος», στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Super League

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Kαρλίτος επέστρεψε με γκολ στο αρχικό σχήμα της Λαμίας, με την ομάδα της Φθιώτιδας να κάνει την ανατροπή και επικρατεί με το εμφατικό 4-1 επί της Κηφισιάς στο «Αθανάσιος Διάκος», στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αντέδρασε άμεσα μετά το «χαστούκι» που δέχτηκε στην έδρα της από τον Πανσερραϊκό την περασμένη αγωνιστική (0-2) και παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Λαντρ (12), «απάντησε» με τέσσερα γκολ (23΄ Σιμόν, 39΄ Μαρτίνεθ, 56΄ Καρλίτος, 87΄ Μάλτσι).

 

Το ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» ξεκίνησε με τις ιδανικότερες συνθήκες για την Κηφισιά. Στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ της Λαμίας, στο 12΄, η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν προηγήθηκε με το σουτ του κεντρικού αμυντικού Λόικ Λαντρ από το ύψος της μικρής περιοχής. 

Η Λαμία βρέθηκε από νωρίς με την «πλάτη στον τοίχο», παρ΄ όλα αυτά σήμερα κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και πριν κλείσει το ημίχρονο οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου είχαν φέρει τα πάνω κάτω. 

Στο 23΄ ο Σιμόν έπιασε το δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι αμυντικού της Κηφισιάς κι άλλαξε όσο χρειαζόταν πορεία για να αιφνιδιάσει τον Αναγνωστόπουλο (1-1).

Η ολική ανατροπή ήρθε για τους γηπεδούχους στο 39΄ με το πλασέ του Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός «έφυγε» πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων κι έστειλε τη μπάλά στα δίχτυα, με τη φάση να εξετάζεται και στο VAR, χωρίς να αλλάζει κάτι. 

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 56΄, όταν ο Καρλίτος τιμώρησε παραδειγματικά το παιδικό λάθος του Πέιου (εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας του δίνοντας την μπάλα στον Ισπανό επιθετικό), πλασάροντας υποδειγματικά τον Αναγνωστόπουλο (3-1). 

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 87΄ ο Μάλτσι, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος  
Κίτρινες: Νούνιες – Σολόα Φακούντο

Οι συνθέσεις:  

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανεετόπουλος, Νούνιες (84΄ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ακούνια (70΄ Φερέιρα), Μαρτίνεθ (70΄ Τόσιτς), Καρλίτος (84΄ Μάλτσι)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Λαντρ, Πέιος (61΄ Σολόα Φακούντο), Οζέγκοβιτς, Ιπαλίπο (81΄ Ίλιεφ), Μασούρας (46΄ Μπαρμπόσα Σάντος), Μπιφουμά, Τεττέη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή