Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Στην κορυφή με επιβλητική νίκη ο «Δικέφαλος»

Βόλος – ΠΑΟΚ 1-5: Στην κορυφή με επιβλητική νίκη ο «Δικέφαλος»

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, διέλυσε με 5-1 εκτός έδρας τον Βόλο και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με ματς περισσότερο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ έπειτα από το επιβλητικό πέρασμά του με 5-1 από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Βόλο. Στο +3 από τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος», αλλά με ματς περισσότερο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ με τον Ντεσπόντοφ στο 22ο λεπτό. Ο Βόλος ισοφάρισε με τον Μύγα, ωστόσο με on field review και τη χρήση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Μουργκ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους πέτυχε το 2-0. Οι όποιες πιθανότητες του Βόλου για να μπει ξανά στο ματς, τελείωσαν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με το εξαιρετικό πλασέ του Ντεσπόντοφ. 

Ο Μίλος Ντέλετιτς (58′) μείωσε προσωρινά σε 3-1 για τους γηπεδούχους του Ανχελ Λόπεθ, αλλά η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τον ΠΑΟΚ. Με τον Τάισον στο 71′ και τον Τζίμα στο 89′ ο «Δικέφαλος» έφτασε στο 5-1, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπράντον Τόμας. 

Βόλος (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Κίτσιος), Λούνα (46’ Ασεχνούν), Τσοκάνης (62′ Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραϊτης.  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (76′ Σβαμπ), Μουργκ (68′ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Ντεσπόντοφ (68′ Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (75′ Τζίμας). 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή