Διπλό-«ανάσα» ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη

Διπλό-«ανάσα» ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη

O Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και διατήρησε επαφή με την κορυφή

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο και με πρωταγωνιστή τον Φραν Ναβάρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βγάζοντας αντίδραση ύστερα από τον αποκλεισμό του από το κύπελλο Ελλάδας. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Ετσι, στο 17′ από λάθος του Χουτεσιώτη στη σέντρα του Ροντινέι, ο Ναβάρο πέτυχε το 1-0. Στο 21ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν από μαρκάρισμα του Ναβάρο από τον Φαμπιάνο Λέισμαν ο Ροντινέι πέτυχε το 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι», συνέχισαν να απειλούν, με τους Αλεξανδρόπουλο (27’) και Μαρτίνς (29’). Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα γύρισε χαμηλά από τα αριστερά, ο Αλβαρο Ζαμόρα δε βρήκε καλά την μπάλα, αλλά αυτή κόντραρε στον Κίνι και κατέληξε στα δίχτυα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για το 1-2. Ο Ολυμπιακός κράτησε την απόσταση των έξι βαθμών από την κορυφή, ενώ ο Αρης έμεινε 5ος. 

Αρης (Ακης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (67’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο (56’ Ζαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (56’ Σαβέριο), Παναγίδης (76’ Φετφατζίδης), Μορόν (67’ Μάνου Γκαρθία).  

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη (85’ Μπιανκόν), Κίνι, Αλεξανδρόπουλος (78’ Καμαρά), Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Μαρτίνς (64’ Ποντένσε), Ναβάρο (85’ Φορτούνης). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT