Ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα πρόκρισης με «buzzer beater» Καρέλη

Ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα πρόκρισης με «buzzer beater» Καρέλη

Με «buzzer beater» του Καρέλη στο 94ο λεπτό, ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής απ’ το «Θ. Βαρδινογιάννης», επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας - Στις 31/1 ο επαναληπτικός

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρομερό «buzzer beater» του Καρέλη στην τελευταία φάση, ο Παναιτωλικός επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς (31/1, 17:00) στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ στην πρώτη καλή ευκαιρία του στον αγώνα. Στο 19’ ο Φρεντ Ντουάρτε έκανε την κούρσα, μοίρασε ιδανικά στον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ πιο δυνατά στο β’ μέρος κι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μοσκέρα από αριστερά μοίρασε στον Θοράρινσον, ο οποίος έκανε ωραίο γύρισμα και ο Μπάκιτς με διαγώνιο πλασέ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-1 στο 47’.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Καρέλη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ντουάρτε έκανε εξαιρετική κούρσα, πριν τη μοιράσει αριστερά στον Καρέλη. Ο έμπειρος επιθετικός «άδειασε» τον Μπρσάν, πέτυχε το 2-1 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Βούρος (59’ λ.τρ. Λάρσον), Λαμπρόπουλος, Μπρέσαν, Θοράρινσον, Μεγιάδο (46’ Γκλάζερ), Γκαγιέγος, Αποστολάκης (46’ Τοράλ), Μοσκέρα (72’ Μπακού), Μπάκιτς, Ντίκο (46’ Λουίζ Φελίπε).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάγιτς, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Τσιγγάρας (69’ Μπακάκης), Μπουζούκης (42’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (69’ Τορεχόν), Ντίας (69’ Σενγκέλια), Ζοάο Πέντρο (77’ Καρέλης).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT