Αλμα πρόκρισης για τον Αρη: 3 – 0 τη Νίκη Βόλου

Αλμα πρόκρισης για τον Αρη: 3 – 0 τη Νίκη Βόλου

Χάρη σε δύο γκολ του Νταρίντα, ο Αρης επικράτησε με 3-0 της Νίκης Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάνοντας τεράστιο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χάρη σε δύο γκολ του Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο Αρης επικράτησε με 3-0 της Νίκης Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλοί άντεξαν την πίεση για μια ώρα, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στη Νίκη. Στο 61′ οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ.

Ο Σουλεϊμάνοφ με σουτ ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκαραβέλη κι ο επερχόμενος Νταρίντα πέτυχε το 1-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νταρίντα και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κίκε Σαβέριο, πέτυχε το 2-0. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουλεϊμάνοφ διαμόρφωσε το 3-0 με φαλτσαριστό σουτ, με τον Αρη να περιμένει ουσιαστικά τον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ – Παναιτωλικός.  

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (46′ Οντουμπάτζο), Ντουκουρέ (46′ Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57′ Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46′ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν. 

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (57′ Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Κρητικός (72′ Νά’α), Πολίτης (84′ Τοπαλίδης), Τζιώρας (57′ Παναγιωτίδης/83′ Βουκελάτος).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT