Διπλό για… play – offs η Λαμία, 2-1 τον Παναιτωλικό

Διπλό για… play – offs η Λαμία, 2-1 τον Παναιτωλικό

O Παναιτωλικός είχε τρία (!!!) δοκάρια, η Λαμία σκόραρε δυο φορές και ήταν αυτή που πήρε την εκτός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Η φιλοξενούμενη ξαναβρέθηκε σε θέση play - offs , βυθισμένοι στην ουρά οι «κυανοκίτρινοι»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις θέσεις των play-offs εδραιώθηκε η Λαμία, μετά το 2-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Σε ένα ματς που είχε τρία γκολ (1-2), τέσσερα δοκάρια (τρία οι Αγρινιώτες) και αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πήραν ένα σημαντικό διπλό. Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι παραμένουν καθηλωμένοι στην ουρά.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11′ μετά από φάουλ του Καρλίτος και κεφαλιά του Μάλτσι.

Λίγο αργότερα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, η μπάλα βρήκε τον Καρέλη και σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καπίνο, ενώ ο Μάλτσι στην επαναφορά δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο 44′ ο Παναιτωλικός είχε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. 

Ο Τορεχόν σέντραρε από τα αριστέρα, η κεφαλιά του Χουάνπι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ, όπως και η προσπάθεια του Καρέλη στο «ριμπάουντ» που πήρε.

Μόλις 52 δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του β’ μέρους, ο Μαυρίας πέτυχε το 1-1.

Στο 78′ ο Παναιτωλικός πλησίασε την ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Η Λαμία είχε την ουσία και στο 82′ ο Νούνιες διαμόρφωσε το 2-1. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή