Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Volley League γυναικών

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Volley League γυναικών

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 3-0 και να είναι μόνες στην κορυφή

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ερυθρόλευκο» ήταν το ντέρμπι «αιωνίων» για την 15η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 (25-19, 25-21, 26-24) του Παναθηναϊκού, γεγονός που τον έφερε μόνο πρώτο στην κορυφή με 38 βαθμούς. Ακολουθούν στην 2η θέση με 35 Παναθηναϊκός και ΑΟ Θήρας, με την ΑΕΚ με 32 βαθμούς να συμπληρώνει την τετράδα.

Στο πρώτο σετ οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και πήραν προβάδισμα, ωστόσο αυτό εξανεμίστηκε χάρη στο καλό μπλοκ των φιλοξενουμένων. Οι παίκτριες του Λορέντζο Μιτσέλι έδειξαν χαρακτήρα όμως και ξέφυγαν, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 25-19.

Οι «πράσινες» μπήκαν πιο δυνατά στο 2ο σετ, πήραν προβάδισμα ακόμα και τριών πόντων, που το κράτησαν μέχρι το 11-9.

Οι ερυθρόλευκες όμως ανέβασαν ρυθμό, προσπέρασαν με 14-11 και δεν κοίταξαν ξανά πίσω μέχρι το 25-21.

Στο 3ο σετ, ο Παναθηναϊκός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί, όμως ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε καλύτερη μέρα και με τους πόντους της Μίλιτσα Κούμπουρα έφτασε στο +6 (20-14) λίγο πριν από το τέλος.

Οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη επέστρεψαν, ισοφάρισαν σε 24-24, όμως τελικά ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση και του 3ου σετ με 26-24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή