Ο Άρης πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, ισοπαλία στις Σέρρες

Ο Άρης πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, ισοπαλία στις Σέρρες

Με σκόρερ τον Φετφατζίδη, ο Άρης πήρε το τρίποντο της νίκης, επικρατώντας 1-0 της μαχητικής Κηφισιάς στην Καισαριανή - Ισοπαλία στις Σέρρες

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το πρώτο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στη Super League έπειτα από 40 μήνες, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 1-0 της Κηφισιάς και κράτησαν τους γηπεδούχους στον πάτο της βαθμολογίας. Ο Άρης πίεσε και στο 16′ άνοιξε το σκορ. 

Ο Μενέντες έδωσε την πάσα πάρε-βάλε στον Φετφατζίδη για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν, ως το τέλος του πρώτου μέρους, να ισοφαρίσουν είτε με το σουτ του Μπαρμπόσα Σάντος Ματέους (41’) είτε με τη σέντρα-σουτ του Ιβάν Μιλίσεβιτς (στο 45’+2’ έδιωξε δύσκολα ο Χουτεσιώτης).

Η Κηφισιά είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία την άστοχη κεφαλιά του αφύλακτου Ογκνιέν Οζέγκοβιτς. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους. Ο Άρης είναι στην πέμπτη θέση, ενώ η Κηφισιά, βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με ένα βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Ο Βόλος πήρε βαθμό στις Σέρρες

Xωρίς νικητή το ματς στις Σέρρες ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Βόλο, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό έπειτα από πέντε διαδοχικές ήττες, ενώ η γηπεδούχος έχασε την ευκαιρία να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στο 45΄+2 ο Ασεχνούν, πέτυχε το 0-1 με εντυπωσιακό τελείωμα.Στο 48΄ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε πτώση του Άλεξιτς σε  μαρκάρισμα του Σιέλη, με τον Θυμιάνη να σημειώνει το 1-1.

Στο 59΄ ο Πανσερραϊκός έφτασε στην ανατροπή όταν από σέντρα του Στάικου με μια εξαιρετική κεφαλιά ο Δεληγιαννίδης πέτυχε το 2-1.

Ο Βόλος πίεσε και στο 90΄+2 κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μύγα από τον Οικονόμου. Ο Γκαρθία ισοφάρισε και διαμόρφωσε το 2-2 στο 90΄+4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT