Με πρωταγωνιστή τον Πόνσε, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ

Με πρωταγωνιστή τον Πόνσε, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ

Ο Εζέκιελ Πόνσε πέτυχε δυο γκολ, η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ εντός έδρας και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εζέκιελ Πόνσε ήταν εξαιρετικός σε ακόμα ένα ματς, πέτυχε δυο γκολ και οδήγησε την ΑΕΚ στην εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Η Ενωση ανέβηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με ματς περισσότερο. 

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με αριστερό πλασέ του Πόνσε, έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση των Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Στίβεν Τσούμπερ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, ωστόσο το VAR δεν υπέδειξε παράβαση. Οι παίκτες του Πέπε Μελ μπήκαν έπαιξαν πιο δυναμικά στην επανάληψη, αλλά Ριέρα και Φελίπε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στο 67’ ήρθε το δεύτερο γκολ, όταν από διώξιμο του Στάνκοβιτς, ο Πόνσε βγήκε μόνος του, ο Σωτηρίου αρχικά τον πρόλαβε στα όρια της περιοχής, αλλά ο Αργεντινός φορ με το σε κενή εστία πέτυχε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις, ο Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα σε διεκδίκηση του Νίκλας Ελίασον με τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR και on field review το πέναλτι ακυρώθηκε.

Από το λάθος του Λαμπρόπουλου ο Φαν Βέερτ διαμόρφωσε το 3-0. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (74’ Φερνάντες), Πινέδα (74’ Μάνταλος), Άμραμπατ (74’ Ελίασον), Τσούμπερ (74’ Αραούχο), Πόνσε (85’ Φαν Βέερτ).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος, Γκλάζερ (77’ Μεγιάδο), Μπάκου (65’ Ντίκο), Μπάκιτς (77’ Αποστολάκης), Αμπάντα (46’ Ριέρα), Λουίζ Φελίπε (73’ Θεοδοσουλάκης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή