Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο επικράτησε και διατηρήθηκε κοντά στις πρώτες θέσεις

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο επικράτησε 3-1 και διατηρήθηκε κοντά στις πρώτες θέσεις.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να βρει δίχτυα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Φορτούνης βρέθηκε απέναντι στην αντίπαλη εστία μετά το γύρισμα του Μασούρα, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι βάζοντας στο σουτ εξωτερικό φάλτσο. Ηταν και η καλύτερη φάση των Πειραιωτών στο α’ μέρος.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 57′ άνοιξε το σκορ με δυνατό μακρινό σουτ του Ντόη.

Στο 59΄ ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα για οφσάιντ του Ζέλσον Μάρτινς στο ξεκίνημα της φάσης. Ωστόσο, στο 65΄ ο Ναβάρο με πλασέ από ασίστ του Μασούρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε στο 75΄ με πέναλτι του Κόντε για μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Τούτου (74΄) και μπήκε ξανά στο ματς. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Ναβάρο και στις καθυστερήσεις ο Γιόβετιτς με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 3-1. 

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (73΄ Καρβάλιο), Α. Όρτα (61΄ Τσικίνιο), Μασούρας, Φορτούνης, Ζ. Μάρτινς (73΄ Ποντένσε), Ναβάρο (90΄ Γιόβετιτς)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Κιάκος (82΄ Τσαούσης), Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα (82΄ Έφορντ), Ροσέρο (63΄ Τούτου), Τζίμας, Μπάλαν (63΄ Κόντε)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή