Αρτέτα: Διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης από την Αρσεναλ

Αρτέτα: Διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης από την Αρσεναλ

H «Sport» άναψε... φωτιές τονίζοντας πως ο Μικέλ Αρτέτα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Aρσεναλ, ωστόσο ο Ισπανός διέψευσε το δημοσίευμα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της καταλανικής «Sport» προκάλεσε… πανικό στην Αρσεναλ, καθώς υποστηρίζει πως ο Μικέλ Αρτέτα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Gunners με προορισμό τη Βαρκελώνη. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός έβαλε… φρένο στη χαρά των φίλων της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως πρόκειται για «fake news», ενώ υποστήριξε πως έχει πολλά πράγματα να κάνει στην Αρσεναλ.

«Fake news. Eντελώς ψεύτικη είδηση, δεν ξέρω από πού προέρχεται αλλά είναι εντελώς αναληθής. Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν υπάρχει καμία πηγή. Αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που λένε πως θα αποχωρήσω τον Ιούνιο με στενοχωρούν. Είμαι βυθισμένος σε ένα πανέμορφο ταξίδι με τους παίκτες μου, το επιτελείο μου, με υπέροχους ανθρώπους. Εχω ακόμη πολλά πράγματα να κάνω στην Αρσεναλ. Ελεγα πάντα πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος», τόνισε ο Αρτέτα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2025. «Αυτό είναι κάτι που θα γίνει φυσιολογικά, όταν έρθει η ώρα. Εχω έναν δυνατό δεσμό με το διοικητικό συμβούλιο. Δεν συζητάμε αυτήν την περίοδο για νέο συμβόλαιο, αλλά θα έρθει και αυτή η ώρα. Πάντα έτσι το κάνουμε και το κάνουμε καλά» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή