Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αρης προκρίθηκε στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Αρης προκρίθηκε στα ημιτελικά

Νίκη Βόλου και Αρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν την πρόκριση έχοντας κερδίσει 3-0 στο πρώτο ματς

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό διαρκή βροχόπτωση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Νίκη Βόλου και Αρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Κίκε Σαβέριο (27’ πέν., 69’) άνοιξε και έκλεισε τον χορό των γκολ, με τους Πασχάλη Κάσσο (35’) και Λέο Ριμπέιρο (46’) να κάνουν, ενδιάμεσα, την ανατροπή για τους γηπεδούχους, σε έναν αγώνα που διεξήχθη με την παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων.

Ο Αρης του Ακη Μάντζιου περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Παναιτωλικός – ΟΦΗ (Τετάρτη 31/1, 17:00 – Γήπεδο Παναιτωλικού), με τους Αγρινιώτες να έχουν κερδίσει με 2-1 στο Ηράκλειο στο πρώτο ματς. Η Νίκη Βόλου στρέφει την προσοχή της στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2, με στόχο να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα του Α’ Ομίλου.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες: Γαβριηλίδης, Λίταινας

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58’ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46’ Στίκας), Νάα, Λίταινας, Γαβριηλίδης (58’ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83’ Μπάλλας).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Βέλεθ (46’ Μοντόγια), Φατόρε, Φεράρι, Ντουκουρέ (57’ Βερστράτε), Τζούρασεκ (57’ Νταρίντα), Μάνου Γκαρθία (75’ Χριστοδουλόπουλος), Σαβέριο, Παναγίδης (57’ Μενέντες), Ζαμόρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT